PUUR KOFFIE IS OPEN

DAGELIJKS VAN 10:00u tot 14:00u (behalve op zondag)

Passie met professie

PUUR Koffie Oosterbeek is de kleinste espressobar van Nederland. Wij zeggen wel de kracht zit bij ons in de ‘beperking’. Geen broodjes, geen ontbijtjes of lunch maar pure aandacht en concentratie voor koffie, thee en chocola.

Eigen import

Wat ons assortiment zo bijzonder maakt, is dat we onze koffie, thee en cacao zelf selecteren én importeren. Bij voorkeur biologisch en met oog voor mens, milieu en maatschappij. Onze producten zijn ‘fair trade’. Of eigenlijk ‘fairest trade'; door het directe contact met onze producenten zijn we transparant van plant tot klant!

Het is fantastisch om de wijde wereld in te trekken en de perfécte producent te vinden. Het is nog véél leuker om vervolgens terug te keren met de zekerheid dat je je klanten het komende seizoen weer kunt verrassen met de meest bijzondere smaakjes!

Dutch Barista Coffee

Wij betrekken een deel van onze merken bij Dutch Barista Coffee, een ambachtelijke koffiebranderij met een groot aanbod aan regelmatig wisselende topkoffie van diverse prijswinnende plantages. In deze kleine branderij in Beek (Limburg) worden alleen kleine batches geroosterd door Björn Aarts, de coffee roasting champion van Nederland.

De lijnen zijn kort; wat wij vandaag bestellen, wordt direct geroosterd en de volgende dag hebben wij het in huis. Eigenlijk té vers om direct espresso’s mee te maken, maar voor de slow coffee liefhebbers kan het vaak niet vers genoeg zijn!

Koffie & Cacao

Wij zijn druk in de weer met het zelf importeren van koffie uit Zuid-Amerika. We doen dit samen met de import van cacao en chocolade voor chocoweb.nl, onze cacaoleverancier. Zo hebben we bijzonder goede banden en contacten met de belangrijkste koffie- en cacaotelers in Ecuador.

Dankzij deze betrekkingen heb je altijd de eerste keus als het op bijzondere producten aankomt. Sommige van onze specialty coffees zul je zelfs in geen enkele andere winkel aantreffen! Voor de nieuwste aanwinsten en specials kijk je in ons assortiment en op het barista-blog.