Barista + Espressokraam huren

Een barista met espressokraam van PUUR Koffie is een smaakvolle toevoeging op elk buiten- of binnenevenement van groter formaat. Naast espresso schenken we natuurlijk ook andere koffievarianten en verschillende soorten thee.

Goede koffie en kundige barista’s

PUUR koffie verzorgt al meer dan vijf jaar koffiecatering op lokatie. Zo stond onze espressokraam al eens midden in het Nijmeegse gemeentehuis en op de verschillende buitenfestivals die Arnhem rijk is. Geeft u een feestje en wilt u uw gasten ontvangen of juist uitzwaaien met een mooie espressokoffie? Organiseert u een evenement en wilt u dat wij daar kwaliteitskoffie schenken? Zoek dan niet verder: wij zetten – naast onze espressokraam – alleen gecertificeerde barista’s in die hun vak verstaan. Zo weet u zeker dat uw gasten alleen de lekkerste koffie of thee voorgeschoteld krijgen.

De espressokraam leent zich uitstekend voor de grotere events, voornamelijk in de buitenlucht, gezien het formaat van de bar. In grotere binnenruimte kan de espressokraam echter ook staan. Voor kleinere ruimten adviseren we om gebruik te maken van de espressotrolley.

Stroomaansluiting, afmetingen en capaciteit

Stroomaansluiting:

230 Volt / 16 ampère

Afmetingen:

4,00m breed / 3,20m diep / 2.00m hoog (ingeklapt: 1,26m breed / 3,10m diep. / 1,65m hoog)

Capaciteit:

Ongeveer 120 espressovarianten per uur

Bel of mail ons voor een offerte